De salon bestaat 40 jaar!

Ik heb in de loop der jaren heel veel klanten in mijn stoel gehad en minstens zo vele kapsels geknipt, van matjes tot permanentjes tot opgeschoren koppies met figuurtjes daarin. Zelf heb ik ook alle kleuren van de regenboog gehad. De jaren zijn voorbij gevlogen en aan enthousiasme heb ik niets ingeboet!

Dat het kappersbloed in mijn DNA zit, blijkt wel uit het feit dat mijn dochters ook in deze branche werken. Mijn dochter Rowan werkt nu ook dagelijks in de salon.

Aan al mijn vaste klanten bij deze een bedankje voor het vertrouwen de afgelopen jaren, maar ook als nieuwe klant heten we je van harte welkom in onze salon aan de Gedempte Oude Gracht 97 in Haarlem.

Maak een afspraak op 023-5326714 of kom gewoon gezellig langs. We hebben een uitgebreid assortiment aan producten, zoals Aveda, Morrocan Oil, Fudge en Nak en geven je graag het beste advies hoe deze te gebruiken.

Afspraak

Bel ons voor een afspraak en we bevestigen deze meteen of stuur ons een boodschap en we nemen later contact met je op. Let op: gebruik het contactformulier of e-mail NIET voor het maken of annuleren van afspraken, dat kan in verband met het inplannen van ons personeel alleen via de telefoon.